reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Nápadité a rychlé večeře: Dýně, řepa a luštěniny, které zasytí
6
/14
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Archiv PR
Podzimní salát s dýní a cizrnou
Ingredience
dýně Hokkaido
cizrna v nálevu
1 červená cibule
extra panenský olivový olej
sýr Tre Corti (seženete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia)
sůl, pepř
rozmarýn
stroužek česneku
Postup
Dýni očistěte a nakrájejte na kostičky. Vložte je do zapékací mísy spolu s trochou olivového oleje, osolte, opepřete a přidejte dvě snítky rozmarýnu.
Dejte péct na 180° asi na 20 minut, občas zamíchejte. Poté nechte vychladnout.
Na pánvi osmahněte stroužek česneku, přidejte snítku rozmarýnu a předem scezenou cizrnu. Osolte, opepřete a povařte asi 10 minut.
Cibuli na krájejte na tenké plátky a rozložte je na talíře.
V míse promíchejte kostičky upečené dýně s cizrnou a přidejte k cibuli na talířích. Posypte nahrubo nastrouhaným sýrem Tre Corti a podávejte.
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
reklama
Doporučené recepty
reklama