reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Nápadité a rychlé večeře: Dýně, řepa a luštěniny, které zasytí
6
/14
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Archiv PR
Podzimní salát s dýní a cizrnou
Ingredience
dýně Hokkaido
cizrna v nálevu
1 červená cibule
extra panenský olivový olej
sýr Tre Corti (seženete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia)
sůl, pepř
rozmarýn
stroužek česneku
Postup
Dýni očistěte a nakrájejte na kostičky. Vložte je do zapékací mísy spolu s trochou olivového oleje, osolte, opepřete a přidejte dvě snítky rozmarýnu.
Dejte péct na 180° asi na 20 minut, občas zamíchejte. Poté nechte vychladnout.
Na pánvi osmahněte stroužek česneku, přidejte snítku rozmarýnu a předem scezenou cizrnu. Osolte, opepřete a povařte asi 10 minut.
Cibuli na krájejte na tenké plátky a rozložte je na talíře.
V míse promíchejte kostičky upečené dýně s cizrnou a přidejte k cibuli na talířích. Posypte nahrubo nastrouhaným sýrem Tre Corti a podávejte.
reklama
Další zajímavé články
Slavní pod vlivem pověr, mléčných zubů, čtyřlístků, krystalů i hvězd
Scenáristovi Petru Kolečkovi je 40 let. V showbyznysu není jediný, kdo ustál nevěru
Býval sexy mužem roku, ale i alkoholikem. Panáka Hanák ani dnes neodmítne
reklama
reklama
reklama
reklama