reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Nápadité a rychlé večeře: Dýně, řepa a luštěniny, které zasytí
5
/14
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Archiv PR
Mexický fazolový hrnec
Ingredience
50 g slunečnicového oleje
70 g cibule
150 g drcených rajčat
50 g rajského protlaku
300 g barevných fazolí (např. Menu Gold)
300 g bílých fazolí
100 g sterilizované kukuřice
30 g česneku
hovězí vývar
sůl, pepř
Postup
Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku s česnekem, přidáme drcená rajčata, kukuřici a uvařené fazole. Zalijeme protlakem a krátce povaříme. Dochutíme kořením a solí.
reklama
Další zajímavé články
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
Christina Aguilera během roku zhubla 18 kilo. Může za to kontroverzní léčivo?
reklama
reklama
reklama
reklama