Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Skrytý poklad českých lednic: bílá klasika, která sytí, léčí i šetří peněženku

Reklama
Reklama
Reklama

11 Druhy tvarohu: jak se vyznat

Čerstvě zrající sýry
Druhy tvarohu: jak se vyznatFoto: Shutterstock

V regálech najdeme tvaroh nízkotučný, polotučný, plnotučný, měkký i tvrdý. Každý typ má své místo: tvrdý je skvělý na strouhání a pečení, měkký se hodí do pomazánek a dezertů. Pro každodenní užití je ideální polotučný tvaroh, který představuje vyvážený kompromis mezi chutí a výživovou hodnotou. Výběr záleží na vašem zdravotním cíli i konkrétním receptu.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama