Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Skrytý poklad českých lednic: bílá klasika, která sytí, léčí i šetří peněženku

Reklama
Reklama
Reklama

10 Tvaroh v kuchyni: univerzální pomocník

Společně vaření
Tvaroh v kuchyni: univerzální pomocníkFoto: ISIFA/Thinkstock

Od těstovin po dezerty, od náplní do koláčů po pomazánky – tvaroh zvládne opravdu všechno. Dá se zapékat, míchat, mixovat, rozšlehat i zamrazit. Lze ho použít do slaných koláčů, knedlíků, tvarohových placek, lívanců i do moderních receptů, jako jsou tvarohová smoothie bowls. Jeho neutrální chuť a konzistence z něj dělají ideální základ i náhradu za méně zdravé suroviny.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama