Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Tajemství rakouské gastronomie. Poctivá kuchyně a domácí suroviny

Reklama
Reklama

7 Tradiční pečivo z kynutého těsta

Tradiční pečivo z kynutého těsta
Tradiční pečivo z kynutého těstaFoto: Tom Bause

Silberregion Karwendel je vyhlášený svou autentickou kuchyní a k ní rozhodně patří také Thomasradeln. Tohle tradiční pečivo z kynutého těsta musíte ochutnat. Je typickou součástí mikulášských nadílek. Pokud vám někdo z místních bude chtít vyprávět o svém dětství, dost možná bude vyprávět právě o tomto pečivu. Thomasradeln je synonymum dětství ve zmíněném regionu. Jinde na ně nenatrefíte, takže s ochutnávkou neváhejte. Chutnají skvěle s máslem i samotné.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama