Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Dubajská čokoláda pobláznila Česko: Lidé za ni platí neuvěřitelné částky

3 Tipy Pavla Berkyho

Pavel Berky
Tipy Pavla BerkyhoFoto: Profimedia.cz
  1. Kuličky můžete ještě ozdobit kousky jedlého zlata (najdete ho v jakémkoliv obchodě s cukrářskými potřebami), nebo pocákat obarvenou bílou čokoládou či potravinářskou barvou.
  2. Pokud se rozhodnete čokoládu netemperovat, můžete ji jen rozpustit bez hlídání teploty. Může se ale stát, že čokoláda dobře neztuhne, nebude mít lesk, nebo nebude dostatečně křupavá.
  3. Pro změnu můžete zkusit kuličky obalit i v mléčné, bílé nebo ruby čokoládě.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama