Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Další Extrémní proměna. Youtuber a milovník alkoholu Libor se přirovnával k praseti

Extrémní proměny: Libor
Extrémní proměny: LiborFoto: TV Nova
Extrémní proměny: Libor
Extrémní proměny: LiborFoto: TV Nova

Osm piv a deset kořalek, to byl původně Liborův standard. V kombinaci se závratným množstvím nezdravého jídla není divu, že se mu povedlo dostat se až na váhu "jatečnýho prasete", jak tomu sám říkal. Jak se povedla další Extrémní proměna?

Přidejte si obsah webu Žena.cz do oblíbených na Google zprávách

1

Extrémní proměny: Libor
Foto: TV Nova

Libor Kovačka z Brna se živí jako kuchař a kromě toho, že občas dochází vařit ke kamarádovi do podniku, jejž sám označuje za „táborovou kuchyni, také natáčí videa na YouTube. V nich obvykle připravuje tradiční české recepty na dvouplotýnkovém vařiči.

O vaření ale v jeho „internetové show vlastně ani nejde. Je to jen vedlejší věc, jelikož Liborovým záměrem je v první řadě bavit svoje diváky a u svého vaření si rád a často dopřává „drinčík, pivečko nebo panáček. Někdy vypije i deset až dvanáct piv za den a to není všechno.

„Tvrdý alkohol do toho taky jako, co si budeme, mám rád pálenku,“ dodává s osobitým přízvukem Libor, kterému se taky říká Borek.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Česká klasika z dvouplotýnky a k tomu klidně dvanáct piv. Taková dieta a nedostatek pohybu dohnaly Libora z Brna až do Extrémních proměn, kde se jej ujal trenér Martin Košťál. Milovníkovi těžkého jídla a tvrdého pití hned u prvního setkání nařídil udělat tři sta dřepů. A to byl jen začátek pěkně divoké Extrémní proměny, u které to bylo jednou nahoru a jednou dolů. Do hry vstoupil zájezd do Ameriky, drsné závody a také zaťatost rázovitého Borka z Brna. Na rozdíl od trenéra Martina Košťála byl ochotný se u svého hubnutí uspokojit i s málem, ačkoli sám o sobě nejednou mluvil jako o praseti.

Video: TV Nova
Reklama

Jak si Martin Košťál poradil s dalším uchazečem o „druhou šanci na život? Dozvíte se v grafice.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama