reklama
Zdravější cukroví, po kterém se jen zapráší: S mandlemi, bez cukru či lepku
1
/11
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Probio
Perníkové rohlíčky
Suroviny na 1 plech:
100 g mouky dvouzrnkové, celozrnné hladké
30 g špaldové hladké mouky
80 g másla
1 žloutek
40 g přírodního třtinového cukru, jemného
½ lžičky skořice
¼ lžičky mletého hřebíčku
¼ lžičky kypřicího prášku do pečiva, bezfosfátového
čokoláda a oříšky na dokončení
Postup:
Z ingrediencí vypracujte vláčné těsto. Zabalte do fólie a nechte asi hodinu v lednici odležet.
Z těsta tvarujte rohlíčky a skládejte na plech vyložený pečicím papírem.
Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C. Pečte asi 10 minut dozlatova.
Vychladlé rohlíčky máčejte v čokoládě a podrcených oříšcích.
Zdroj: Probio
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Mohlo by vás zajímat
Domácí
Důchodce vraždil jako stroj, říkali mu...
Magazín
Uprostřed mlh a bučin Českého lesa. V...
Spotlight
Melíšková o zlomu v životě: Neměla jsem nad...
Zprávy
Mapa: To byl průvod, jenž v listopadu 1989...
reklama
Doporučené recepty
reklama