Suroviny:
na košíčky:
na skořicový krém:
na krém z bílé čokolády:
Postup:
Košíčky:
Na vál prosijte mouku a cukr, přidejte špetku soli a Ghíčko. Pomocí nože ho v mouce rozsekejte, přidejte další přísady a rychle vypracujte v hladké a lesklé těsto. Ideální je, nechat ho aspoň hodinu odpočinout v ledničce. Z těsta tvořte kuličky, které vždy vtlačte do vymazaných formiček. Délku pečení přizpůsobte velikosti formiček.
Skořicový krém:
Kokosový krém vyšlehejte a vmíchejte do něj koření a kůru. Vzniklým krémem naplňte cukrářský sáček a dejte ztuhnout do lednice. Poté plňte košíčky.
Krém z bílé čokolády:
Čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a nechte vychladnout. Vmíchejte ušlehaný kokosový krém, šťávu a kůru z citronu a vanilkový extrakt. Vzniklým krémem naplňte cukrářský sáček a nechte ztuhnout v lednici. Poté naplňte košíčky.
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.