Ikona počasí
-- °C
-- °C
Reklama
Reklama

Už nejsou na nože. Koktová nakonec přišla na chuť kouzlu Kašpárkovy michelinské kuchyně

Ornella Koktová
Ornella KoktováFoto: Profimedia.cz
Ornella Koktová
Ornella KoktováFoto: Profimedia.cz
Jana Harmáčková
Jana Harmáčková

Není to tak dávno, co Ornella Koktová vyvolala vlastní recenzí restaurace Radka Kašpárka poprask na sociálních sítích. Ostrou kritiku tehdy komentoval i sám Kašpárek. Nyní se ale zdá, že si vše vyříkali a Ornella přijala pozvání na desetichodovou degustaci v michelinské restauraci Field.

Přidejte si obsah webu Žena.cz do oblíbených na Google zprávách
Reklama

Influencerka Ornella Koktová se nedávno pochlubila návštěvou podniku šéfkuchaře Radka Kašpárka – a servítky si rozhodně nebrala. Její ostrá slova na adresu servírovaných chodů, které přirovnala k „blitkám, rozpoutala na sociálních sítích pořádnou bouři. I když ji menu neoslovilo, formulace, k níž sáhla, byla pro řadu lidí za čárou. „Dezert hruškový koláč s karamelem, -100 bodů. Za skoro 300 korun jsme ho dokonce nechaly. Měl pachuť, opět, jak blitky. Velké zklamání,“ napsala Koktová k fotkám z podniku známého kuchaře.

Vysvětlila také, proč pozvání přijala. „Jeho pozvání byl opravdu vstřícný krok, a vlastně napůl vznikl i z toho důvodu, protože jsem v době Covidu Radkovi pomáhala sdílet mezi lidi jeho charitativní sbírku. Tehdy jsme plánovali večeři, ale co vám budu…Covid, porody, čas, práce… Každopádně tento večer se povedl naprosto skvěle. Celé menu byl jeden velký zážitek překvapivých chutí, zajímavých kombinací a hlavně harmonie. Moc ti Radku děkuju, a to i za zajímavou konverzaci a společnost…sice tvrdíš, že tě žádná múza ještě nepolíbila…ale opak je pravdou,“ pochválila po smírčí degustaci Kašpárkův tým i kuchyni.

Reklama

VIDEO: Spotlight moment: V gastru je tvrdá dřina, nejde to dělat na půl plynu, říká Kašpárek

Spotlight moment: V gastru je tvrdá dřina, nejde to dělat na půl plynu, říká Kašpárek | Video: Aktuálně.cz
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama