Ingredience:
Postup:
Pražmy omyjte, do dutiny břišní vsypejte grilovací koření na ryby, vycpěte ji směsí nasekaných čerstvých bylinek a ochuťte lžicí limetkové šťávy. Povrch pražem také posypejte grilovacím kořením na ryby z obou stran. Nechejte pražmy rozležet a připravte si zeleninu na grilování. Brambory ve slupce předem povařte, ostatní zeleninu pokrájejte. Zeleninu smíchejte s trochou olivového oleje a ochuťte kořením. Uvařené brambory nakrájejte na plátky, ochuťte solí a grilovacím kořením a zakápněte olivovým olejem. Začněte grilovat zeleninu a brambory, po určité době přidejte ryby, protože jsou rychleji hotové.
Recept z naturhouse-cz.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.