reklama
 

6 zdravých a skvělých receptů na grilování: Zkuste tofu, tempeh nebo portobello

Grilovaný mořský vlk

Ingredience:

  • 4 čerství mořští vlci
  • svazek nahrubo nasekaných zelených bylinek (podle chuti šalvěj, bazalka, máta, tyminán, rozmarýn, koriandr…)
  • koření na ryby
  • 2 citrony
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup:

Čerstvé ryby vykuchejte, pokud nejsou, omyjte pod studenou vodou a osušte. Zevnitř i zvenku ryby osolte a opepřete. Ryby pokapejte citrónovou šťávou a potřete zevnitř i z venku olivovým olejem, břišní dutinu naplňte zelenými bylinkami. Ryby marinujte cca 2 hodiny a pak grilujte cca 30 minut. Během grilování rybu otočte, aby byla opečená ze všech stran.

Recept z naturhouse-cz.cz

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama