reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Meruňkový, broskvový, nebo s malinami? Skvělé recepty na džemy, které zvládne každý
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Broskvový džem
Co budete potřebovat:
1,5 kg oloupaných vypeckovaných broskví
330 g cukru
1 sáček přípravku JamFis 3:1 (Labeta)
1/2 lžičky kyseliny citronové
Postup
Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozemeleme nebo rozmixujeme.
Přidáme cukr, sáček JamFixu 3:1, lžičku kyseliny citronové a vše důkladně promícháme.
Za stálého mícháme přivedeme směs k varu a vaříme 3-5 minut.
Horkým džemem plníme čisté skleničky, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.
Při pokojové teplotě necháme zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
reklama
Doporučené recepty
reklama