reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Meruňkový, broskvový, nebo s malinami? Skvělé recepty na džemy, které zvládne každý
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Broskvový džem
Co budete potřebovat:
1,5 kg oloupaných vypeckovaných broskví
330 g cukru
1 sáček přípravku JamFis 3:1 (Labeta)
1/2 lžičky kyseliny citronové
Postup
Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozemeleme nebo rozmixujeme.
Přidáme cukr, sáček JamFixu 3:1, lžičku kyseliny citronové a vše důkladně promícháme.
Za stálého mícháme přivedeme směs k varu a vaříme 3-5 minut.
Horkým džemem plníme čisté skleničky, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.
Při pokojové teplotě necháme zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama