reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Meruňkový, broskvový, nebo s malinami? Skvělé recepty na džemy, které zvládne každý
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Malinový džem s kapkou rumu
Co budete potřebovat:
1 kg malin
Želírovací cukr 2:1 Labeta
200 ml rumu
1 lžička Kyseliny citronové
Postup
Omyté maliny smícháme s želírovacím cukrem 2:1, přivedeme k varu a krátce povaříme.
Necháme chvilku vychladnout a přidáme rum a kyselinu citronovou.
Znovu prohřejeme do zhoustnutí.
Hotovým džemem plníme čisté vyvařené sklenice.
Zavíčkujeme, postavíme dnem vzhůru a při pokojové teplotě necháme zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
Víte, že Přátele skončili před 20 lety? Těchto 10 věcí jste v seriálu možná přehlédli
"Moc holek a moc drog." Někdejší bouřlivák Clooney dnes žije spořádaným životem
Dagmar Havlová už zase píská a Anna Slováčková se ukázala po chemoterapii
reklama
reklama
reklama
reklama