Grilované pražmy s grilovanou zeleninou
Ingredience:
- pražmy
- grilovací koření na ryby
- směs čerstvých bylinek: šalvěj, máta, tymián, bazalka, meduňka
- limetková šťáva
- cuketa, lilek, papriky
- brambory
- grilovací koření na brambory
- olivový olej
- mořská sůl
Postup:
Pražmy omyjte, do dutiny břišní vsypejte grilovací koření na ryby, vycpěte ji směsí nasekaných čerstvých bylinek a ochuťte lžicí limetkové šťávy. Povrch pražem také posypejte grilovacím kořením na ryby z obou stran. Nechejte pražmy rozležet a připravte si zeleninu na grilování. Brambory ve slupce předem povařte, ostatní zeleninu pokrájejte. Zeleninu smíchejte s trochou olivového oleje a ochuťte kořením. Uvařené brambory nakrájejte na plátky, ochuťte solí a grilovacím kořením a zakápněte olivovým olejem. Začněte grilovat zeleninu a brambory, po určité době přidejte ryby, protože jsou rychleji hotové.
Recept z naturhouse-cz.cz