reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Tajemství nadýchaných palačinek: Víkendové ráno se bez nich nesmí nikdy obejít
1
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Banánové palačinky
Ingredience
2 střední zralé banány
2 střední vejce
olej na smažení
¼ lžičky vanilky
¼ hrnku čerstvých nebo mražených borůvek
¼ lžičky kypřicího prášku
špetka skořice
Postup
Banány oloupejte a v misce rozmačkejte vidličkou na kaši.
Přidejte vejce a promíchejte.
Přisypejte kypřicí prášek, vanilku, skořici a nechte chvíli odležet.
Poté rozehřejte pánev s malým množstvím oleje, nastavte na střední plamen.
Přidejte na pánev zhruba dvě polévkové lžíce těsta, v tento moment můžete přidat rozmrazené či čerstvé ovoce a nechte zhruba minutu na pánvi.
Jakmile bude palačinka zespodu dozlatova upečená, obraťte ji.
Opakujte tímto způsobem až do dobrání těsta.
Servírujte pokapané sirupem nebo medem a ideálně konzumujte ještě teplé.
reklama
Další zajímavé články
Leoši Marešovi je 48. Má přes milion fanoušků na Instagramu a na kontě pár skandálů
Od sexsymbolu přes žížalu k fotkám, které nelichotí. Dagmar Patrasové je 68 let
Josef Větrovec: Komunista, který zaměstnal Mejlu Hlavsu. A přežil dva koncentráky
reklama
reklama
reklama
reklama