reklama

Roztopte o víkendu gril. Jednoduché a rychlé recepty, které budou chutnat celé rodině

Grilovaný pstruh

  • 6 lžic olivového oleje
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 0,5 lžičky tymiánu
  • špetka chilli koření
  • 2 stroužky česneku
  • 4 pstruhy
  • špetka mleté papriky


Pstruhy omyjeme, očistíme, nasolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Česnek oloupeme a rozmělníme. Do oleje vmícháme česnek, mletou papriku, tymián a chilli koření. Vzniklou směsí potřeme připravené ryby.

Na dobře rozpáleném grilu opékáme 8 minut z jedné strany, poté otočíme a stejně dlouhou dobu pečeme i z druhé. Grilovaného pstruha podáváme s opečeným bramborem ve slupce, grilovaným lilkem a pažitkovým dresinkem.

Zdroj: Vaření.cz

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama