reklama

Roztopte o víkendu gril. Jednoduché a rychlé recepty, které budou chutnat celé rodině

Grilovaná křidélka

  • 8 kusů kuřecích křidélek
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce grilovacího koření (postačí vám i vlastní domácí mix, který máte rádi)
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce medu


Kuřecí křídla umyjeme a naložíme do marinády alespoň na dvě hodiny. Marináda: smícháme grilovací koření, med, olej a hořčici.

Křidélka pečeme na grilu a postupně otáčíme. Potíráme zbytkem marinády. Hotová jsou, až když mají hezky křupavou kůrčičku. Podáváme se zeleninovým salátem a chlebem potřeným marinádou opečeným na grilu.

Zdroj: Vaření.cz

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama