Odblaněnou hovězí svíčkovou důkladně osolte, opepřete a pokapejte olejem. Rozpalte na grilu grilovací pánev a na troše oleje maso ze všech stran opečte.
Mezitím si nakrájejte nadrobno žampiony, šalotku a stroužek česneku. Ke směsi přidejte tymián.
Opečené maso vyndejte na misku a místo něj nasypte na grilovací pánev připravenou žampionovou směs. Dochuťte solí, přidejte máslo a šťávu, kterou v misce pustilo maso.
Než bude směs hotová, potřete maso ze všech stran hořčicí.
Na plát listového těsta vyskládejte parmskou šunku a na ni navrstvěte hotové žampiony. Navrch položte maso a pečlivě ho zabalte do těsta. Přebytečné těsto odřízněte a kraje přimáčknutím spojte.
Celý balíček potřete žloutkem a vložte na gril při teplotě zhruba 170 stupňů. Pokud je to možné, vyhněte se pečení na přímém plameni a použijte spíše postranní hořáky.
Po upečení nechte maso chvíli odpočinout. Nakrájejte na plátky a podávejte.