reklama

Naučte se na podzim uvařit ten nejlepší vývar. Je to jako lék, shodují se šéfkuchaři

Hovězí vývar z kostí

Ingredience

  • 2 l vody
  • 800 g hovězích kostí
  • sůl
  • celý pepř 
  • cibule 
  • kořenová zelenina

Zdroj: Celý recept najdete na Vaření.cz

Postup

  1. Pečlivě omyté a rozsekané kosti vložíme do vhodné nádoby, zalijeme vodou, uvedeme pomalu do varu, omezíme příkon tepla, mírně osolíme, přidáme celý pepř a cibuli a pozvolna vaříme nejméně dvě až tři hodiny. 
  2. Nakonec do hovězího vývaru z kostí přidáme očištěnou, opláchnutou, nahrubo nakrájenou zeleninu a uvaříme doměkka.
  3. Hotový vývar procedíme přes hustý cedník.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama