Na začátku si dva bratři, Jarda a Honza Váchovi, vystačili s rodinnými recepty od mámy a babičky. Pak ale začali zjišťovat, že uvařit skutečně výživný a chutný vývar, je tak trochu věda. V roce 2013 se vrhli na výrobu vlastního vývaru, který ocení snad každý. Recept na něj nám ale prozradili.
Výhodou vývaru je mimo jiné to, že na něj zpracujete i maso, které má tužší vlákna a není vhodné na klasické vaření - hovězí žebro nebo květovou špičku -, případně třeba morkovou kost. Je dobré začít s masem, jehož příprava trvá nejdéle.
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.