reklama

Jarní detox na talíři: Lahodné smoothie i lehké a výživné polévky

Salát z quinoy s pomerančovou zálivkou

Ingredience

  • 1 hrnek uvařené quinoy
  • čerstvá zelenina dle chuti nakrájená na menší kousky (červená a žlutá paprika, mladý špenát, rajčata, zralé avokádo)
  • šťáva z poloviny pomeranče 
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • špetka soli 

Zdroj: Česká veganská společnost

Postup

  1. V misce vidličkou vyšleháme šťávu z pomeranče, olej, ocet, javorový sirup a sůl.
  2. Smícháme s uvařenou quinoou, čerstvou zeleninou a nakrájeným avokádem.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama