reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Džemy z malin, jahod a rybízu. Udělejte si je doma, je to jednoduché a jsou výborné
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Labeta
Malinový džem s kapkou rumu
1 kilo malin
želírovací cukr
200 mililitrů rumu
1 lžička kyseliny citronové
Omyté maliny smíchejte s želírovacím cukrem (2 : 1), přiveďte k varu a krátce povařte.
Nechte chvilku vychladnout, přidejte rum a kyselinu citronovou.
Znovu prohřejte do zhoustnutí. Hotovým džemem plňte čisté vyvařené sklenice.
Zavíčkujte, postavte dnem vzhůru a při pokojové teplotě nechte zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
"Bohdalka" slaví 93 let. Byl to můj život se vším všudy, sama pláču nerada, říká
Princezně Charlotte je devět let. Po smrti Alžběty je třetí v nástupnické linii
První polibky slavných: půl kila slin i zbytky jídla. Kdo počkal až do osmnácti?
reklama
reklama
reklama
reklama