Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Porodnictví
Činžák
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
19. 2. Patrik
2 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Porodnictví
Činžák
BeNative
19. 2. Patrik
2 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Bez melounu by to nešlo. V těchto receptech byste ho ani nečekali a chutná božsky
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Bouquet
Grilovaný špíz ze dvou druhů melounu
Ingredience
meloun
cukrový meloun
1 lžíci medu
lístky máty na ozdobení
špetku soli a pepře
Postup
Meloun nakrájejte na plátky, jemně posypte solí a nechte na ubrousku odkapat.
Každý kousek osušte papírovým ubrouskem a potom lehce pokapejte medem. Plátky napíchněte na jehlu a grilujte na rozehřátém grilu přibližně 3 minuty z každé strany.
Nakonec lehce posypte pepřem a ozdobte mátou.
reklama
Další zajímavé články
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
reklama
Doporučené recepty
reklama