reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
5 sezonních receptů pro mlsné jazýčky, které zvládne každý
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Dýňové lívanečky
Suroviny
:
1x menší dýně hokkaido cca 0,5 kg
3-4 vejce
mletá skořice
med nebo datlový sirup dle chuti
na ozdobu bílý jogurt do 3 % tuku, kakao, ovoce na ozdobení
Postup
:
Dýni vydlabejte a nakrájejte na kostičky (nemusíte loupat), které povařte ve vodě doměkka. Sceďte vodu a rozmixujte dohladka.
Přidejte vajíčka, ochuťte skořicí a doslaďte medem nebo datlovým sirupem.
Důkladně promíchejte, aby vzniklo husté těsto.
Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpusťte trochu kokosového oleje, na kterém budete smažit malé lívanečky.
Hotové lívanečky můžete ozdobit bílým jogurtem smíchaným s kakaem nebo marmeládou a čerstvým ovocem.
reklama
Další zajímavé články
"Bohdalka" slaví 93 let. Byl to můj život se vším všudy, sama pláču nerada, říká
Princezně Charlotte je devět let. Po smrti Alžběty je třetí v nástupnické linii
První polibky slavných: půl kila slin i zbytky jídla. Kdo počkal až do osmnácti?
reklama
reklama
reklama
reklama