reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
3 recepty na dezerty lepší než z cukrárny
1
/3
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Signature
Čokoládová pěna s malinami
Ingredience:
100 g čokolády (podíl kakaa 55 %)
180 ml smetany
75 g malin
kakao (holandského typu) na posyp
Ingredience na omáčku:
60 g čokolády
40 g másla
100 ml vody 100
2 kávové lžičky kakaa (holandského typu)
Postup
Polovinu smetany přivedeme k varu, poté přidáme čokoládu a rozpustíme ji do hladka.
Zbylou smetanu vyšleháme do tuha a zlehka ji smícháme s rozpuštěnou čokoládou.
Vzniklou směsí plníme polovinu formičky nebo skleničky.
Poté přidáme maliny, zbylou směs nalijeme navrch a dáme vychladit do lednice, před servírováním povrch pěny posypeme kakaem.
Omáčku připravíme tak, že v
šechny suroviny jednoduše na mírném ohni zahřejeme a smícháme.
Touto omáčkou pak poléváme vychlazenou pěnu.
reklama
Další zajímavé články
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
reklama
Doporučené recepty
reklama