reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
3 recepty na dezerty lepší než z cukrárny
3
/3
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Signature
Clafoutis (bublanina po francouzsku)
Ingredience:
150 g creme fresh
100 ml mléka
30 g másla
60 g cukru
50 g hladké mouky
2 vejce
½ vanilkového lusku
špetka soli
160 g vypeckovaných třešní, meruněk nebo ovoce dle vaší chuti
Postup
Troubu předehřejeme na 180 °C.
Rozpustíme máslo a necháme ho vychladnout.
Do misky rozklepneme vejce, přidáme cukr, sůl, mouku, creme freshe, mléko, máslo a vanilku.
Vše zamícháme a takto připravenou zálivkou zalijeme třešně (nebo jiné ovoce) v miskách, poté pečeme 15 až 20 minut.
reklama
Další zajímavé články
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
reklama
Doporučené recepty
reklama