reklama

Zdravé a fit snídaně na celý týden. Hotové do 30 minut

Ředkvičková pomazánka

Ingredience

  • svazek ředkviček (cca 100 g)
  • 200 ml (sojové) smetany
  • 500 g selského jogurtu
  • pepř
  • špetka soli

Postup

  1. Pro výrobu domácí lučiny vezmeme větší mísu, do které vložíme síto. To do ní musí pasovat a nechat mezírku na vykapání jogurtu. Síto vysteleme čistou utěrkou a naplníme jogurtem smíchaným se smetanou. Necháme při pokojové teplotě do druhého dne. Do síta nám odkape přebytečná voda a zůstane nám čistá lučina.
  2. Vzniklou domácí lučinu namažeme na celozrnný chleba, ochutíme pepřem a solí a dozdobíme ředkvičkami.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama