reklama

Skoro jako na dovolené u moře. Chutě, které vás přenesou do slastných dálek

Bulharská musaka (6 porcí)

Ingredience

  • sůl 
  • 1 ks
  • vejce
  • 0.5 kg brambor
  • 1 snítka saturejky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 kelímek bílého jogurtu
  • 1 balíček mletého masa
  • mletý černý pepř

Zdroj: Vaření.cz

Postup

  1. Mleté maso osolíme a opepříme. Brambory očistíme a nakrájíme na kostičky.
  2. Na rozpálené pánvi osmažíme mleté maso. Přidáme k němu brambory, trochu vody a necháme dusit. Jakmile jsou brambory měkké a voda skoro vyvařená, dáme vše na plech. Podle potřeby směs osolíme a přidáme saturejku.
  3. Do jogurtu vmícháme vejce a hladkou mouku. Jogurtem zalijeme masovou směsí. Musaku vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 20 minut.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama