reklama

Rychlé dezerty aneb Když vás po obědě honí mlsná

Domácí pribináček (4 porce)

Ingredience: 

  • 250 g měkkého tvarohu
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 2 - 4 lžic moučkového cukru (podle chuti)
  • na ozdobu: brusinkový kompot, čerstvé ovoce, čokoláda

Zdroj: vaření.cz

Postup:

  1. Do misky dáme tvaroh, přilijeme šlehačku, přidáme vanilkový cukr a moučkový cukr podle chuti.
  2. Šlehačem chvíli šleháme na nejvyšší rychlost, až směs zhoustne a dostane krémovou konzistenci.
  3. Domácího pribináčka rozdělíme do misek a podle chuti ozdobíme.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama