reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Rychlé dezerty aneb Když vás po obědě honí mlsná
2
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Shutterstock
Domácí pribináček (4 porce)
Ingredience:
250 g měkkého tvarohu
1 balíček vanilkového cukru
250 ml smetany ke šlehání
2 - 4 lžic moučkového cukru (podle chuti)
na ozdobu: brusinkový kompot, čerstvé ovoce, čokoláda
Zdroj:
vaření.cz
Postup:
Do misky dáme tvaroh, přilijeme šlehačku, přidáme vanilkový cukr a moučkový cukr podle chuti.
Šlehačem chvíli šleháme na nejvyšší rychlost, až směs zhoustne a dostane krémovou konzistenci.
Domácího pribináčka rozdělíme do misek a podle chuti ozdobíme.
reklama
Další zajímavé články
Když školní láska skončí manželstvím. Jak probíhaly námluvy Williama a Kate
Deset let od smrti Ivety Bartošové. Které další české celebrity si sáhly na život?
Pfeifferová: Začínala za kasou v supermarketu. Kde je kočičí žena s bičíkem dnes?
reklama
reklama
reklama
reklama