Ingredience
Postup
Tip: Z tohoto těsta můžete péct malé košíčky, ty pak naplnit máslovým krémem, polít čokoládovou polevou a zdobit oříškem, kokosem, barevnou cukrovou rýží, cukrovými perličkami, apod.
Poznámka zkušené cukrářky Evy Dlouhé: Pokud se těsto lepí, znamená to, že je moc v teple. Dejte ho proto na chvíli (stačí 15 minut) do ledničky ztuhnout. Lze také přidat trochu strouhanky, ale nepřidávejte mouku.
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.