Základem je sehnat kvalitní vanilkový lusk, například bourbon a směs nechat louhovat 6 týdnů až 6 měsíců.
Ingredience
Postup
Tip cukrářky Evy Dlouhé: Jakmile extrakt odeberete, můžete do sklenice opět dolít alkohol, a tak se vám bude neustále louhovat další a další extrakt. Tato metoda se dá praktikovat na roky.
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.