reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Recepty na podzimní moučníky: Klasické i bez lepku. Upečte si, co vám chutná
4
/12
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Archiv PR
Makovec s citronovou kůrou
Ingredience
1 balení směsi Makovec (např. Labeta)
jakýkoli krém
kandovaná citronová kůra
200 g cukru
100 ml vody
Postup
Makovec upečeme podle návodu na balení. Připravíme si krém, který rádi používáme a který nám chutná. Vychladlý makovec jím potřeme.
Kandovanou citronovou kůru spaříme na pět vteřin ve vroucí vodě. Cukr rozpustíme ve vodě a vaříme do zhoustnutí.
Vložíme kůru a necháme 24 hodin odležet.
Poté cedníkem vyndáme, necháme okapat a na pečicím papíře necháme uležet dalších dvacet čtyři hodin.
reklama
Další zajímavé články
Havlová se vydala na pouť, Pazderková se učí střílet a Mareš vrací kradené věci
Divokému anděli je 47 let a hlásí se k Rusku. Jak dnes vypadá Natalia Oreiro?
Od filmu ji odrazovali, úspěch se dostavil záhy. "Janžurka" jich natočila přes 350
reklama
reklama
reklama
reklama