reklama

Osmažit, nebo nechat přirozeně? Netradiční recepty, jak připravit vánoční rybu

Smažené kapří mini řízečky s bramborovým salátem (4 porce)

Ingredience

  • 600 g kapra filetu vykostěného
  • 12 g soli
  • 200 g mouky hladké
  • 100 g vajec
  • 40 g mléka 1,5 %
  • 200 g strouhanka z bílého pečiva
  • 160 g citronu
  • 3,2 g kopru
  • ghí na smažení

Postup

  1. Filet kapra nakrájíme na malé řízečky o váze cca 75 g.
  2. Ochutíme solí a obalíme postupně v trojobalu.
  3. Před servírováním smažíme v přepuštěném másle zahřátém na 170 °C dozlatova. Ihned servírujeme. 

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama