reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Osmažit, nebo nechat přirozeně? Netradiční recepty, jak připravit vánoční rybu
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Makro
Smažené kapří mini řízečky s bramborovým salátem (4 porce)
Ingredience
600 g kapra filetu vykostěného
12 g soli
200 g mouky hladké
100 g vajec
40 g mléka 1,5 %
200 g strouhanka z bílého pečiva
160 g citronu
3,2 g kopru
ghí na smažení
Postup
Filet kapra nakrájíme na malé řízečky o váze cca 75 g.
Ochutíme solí a obalíme postupně v trojobalu.
Před servírováním smažíme v přepuštěném másle zahřátém na 170 °C dozlatova. Ihned servírujeme.
reklama
Další zajímavé články
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
reklama
Doporučené recepty
reklama