reklama

Hamburger, medailonky či carpaccio: Meloun v roli, jak ho neznáte

Grilovaný chřest s melounovým carpacciem a koprem (4 osoby)

Ingredience

  • 350 g melounu
  • 1 balení chřestu
  • rukolu, polníček nebo jiný oblíbený salát
  • olivový olej
  • citrón
  • kopr
  • sůl a pepř

Postup

  1. Zelený chřest lehce ogrilujeme. Nejlépe chutná krásně křupavý, proto grilujeme jen krátce.
  2. Mezi tím pomocí škrabky nakrájíme meloun na tenké plátky. Chřest servírujeme na oblíbeném salátu, pokapaný olivovým olejem a jemně osolený.
  3. Na závěr přidáme melounové carpaccio, pokapeme citronem, posypeme nasekaným koprem a můžeme dozdobit plátky citronu.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama