reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Hamburger, medailonky či carpaccio: Meloun v roli, jak ho neznáte
3
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: PR Bouquet
Grilovaný chřest s melounovým carpacciem a koprem (4 osoby)
Ingredience
350 g melounu
1 balení chřestu
rukolu, polníček nebo jiný oblíbený salát
olivový olej
citrón
kopr
sůl a pepř
Postup
Zelený chřest lehce ogrilujeme. Nejlépe chutná krásně křupavý, proto grilujeme jen krátce.
Mezi tím pomocí škrabky nakrájíme meloun na tenké plátky. Chřest servírujeme na oblíbeném salátu, pokapaný olivovým olejem a jemně osolený.
Na závěr přidáme melounové carpaccio, pokapeme citronem, posypeme nasekaným koprem a můžeme dozdobit plátky citronu.
reklama
Další zajímavé články
Havlová se vydala na pouť, Pazderková se učí střílet a Mareš vrací kradené věci
Divokému anděli je 47 let a hlásí se k Rusku. Jak dnes vypadá Natalia Oreiro?
Od filmu ji odrazovali, úspěch se dostavil záhy. "Janžurka" jich natočila přes 350
reklama
reklama
reklama
reklama