reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Letní ovoce na talíři: Dezerty, po kterých se jen zapráší
4
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Studená malinová polévka
Ingredience
4 hrnky čerstvých nebo mražených malin
¼ hrnku brusinkového džusu nebo šťávy z bílých hroznů
½ až ¾ hrnku cukru (pokud jsou maliny dost sladké, můžete ubrat)
1 hrnek zakysané smetany
2 lžíce jemně nasekané máty
Postup
Maliny spolu s džusem a cukrem najemno rozmixujte. Směs následně přeceďte, díky čemuž se zbavíte semínek.
Připravenou polévku nalijte do mísy. Přidejte smetanu a lehce promíchejte, aby barvy vytvořily krásnou kombinaci. Dejte vychladit.
Před podáváním ozdobte ještě několika kapkami husté smetany, lístky máty a malinami či jiným drobným ovocem.
reklama
Další zajímavé články
Havlová se vydala na pouť, Pazderková se učí střílet a Mareš vrací kradené věci
Divokému anděli je 47 let a hlásí se k Rusku. Jak dnes vypadá Natalia Oreiro?
Od filmu ji odrazovali, úspěch se dostavil záhy. "Janžurka" jich natočila přes 350
reklama
reklama
reklama
reklama