reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Letní ovoce na talíři: Dezerty, po kterých se jen zapráší
2
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Probio
Čirokovo-citronová buchta s třešněmi
Ingredience
200 g čirokové mouky hladké (např. Probio)
100 g třtinového cukru přírodního
2 lžičky kypřícího prášku do pečiva
1 citrónový cukr Amylon
2 vejce
špetka soli
100 g másla
200 ml mléka
dle chuti třešně nebo jiné ovoce
Postup
Čirokovou mouku, cukry, prášek do pečiva a sůl smíchejte. Rozpuštěné máslo vyšlehejte s vejci a mlékem.
Tekuté ingredience přilijte k sypkým a vše dobře promíchejte.
Těsto vlijte do chlebové formy nebo jeleního hřbetu a přimíchejte třešně.
Pečte na 175 °C cca 35 minut.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama