reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Jarní jednoduché recepty: Co zdravého připravíte o víkendu vy?
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR,archiv PR
Jarní hrášková polévka
Ingredience:
středně velká cibule
stroužek česneku
lžíce oleje
2 plechovky Znojmia hrášku
2 hrnky zeleninového vývaru
2 lžíce citronové šťávy
lžíce nasekaného kopru
½ lžičky soli
¼ lžičky pepře
100 g slaniny
Postup
Na pánvi na oleji nechte zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku a česnek.
Hrášek slijte a přidejte k cibuli a česneku, krátce osmahněte. Přidejte vývar, povařte a tyčovým mixérem rozmixujte.
Přidejte citronovou šťávu, kopr a na mírném plameni povařte cca 7 minut.
Slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvičce osmahněte.
Hotovou polévku podávejte se slaninou.
reklama
Další zajímavé články
Deset let od smrti Ivety Bartošové. Které další české celebrity si sáhly na život?
Pfeifferová: Začínala za kasou v supermarketu. Kde je kočičí žena s bičíkem dnes?
Od podprůměrné herečky po světovou svůdnici. Nejikoničtější role Penélope Cruzové
reklama
reklama
reklama
reklama