Nejdříve si připravíme majonézový dip: česnek oloupeme, prolisujeme a promícháme s majonézou, kečupem a ostrou hořčicí. Omáčku osolíme, opepříme a necháme v chladu rozležet.
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a osušíme. Nakrájíme na menší hranolky, osolíme a obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalené maso osmažíme na oleji dozlatova a uchováme v teple.
Listy kadeřavého salátu omyjeme a osušíme. Čekanku očistíme a natrháme na kousky. Omytou okurku a rajče nakrájíme na plátky. Jarní cibulku jemně nasekáme.
Tortilly zvlhčíme vodou a ohřejeme v mikrovlnné troubě nebo na pánvi. Každou placku slabě potřeme kečupem a poklademe salátem. Na listy navršíme omáčku, kterou posypeme cibulkou a rozložíme na ni smažené kousky kuřete. Nakonec klademe čekanku, rajčata a plátky okurek.
Horké tortilly zespodu částečně přehneme a boční strany srolujeme. Tortilly plněné kuřecím masem a zeleninou s ochucenou omáčkou podáváme jako vydatnou svačinu nebo lehkou večeři.