reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Co se všemi zralými rajčaty? Udělejte z nich pesto či kečup podle babiččina receptu
3
/3
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Výtečná sušená rajčata
Ingredience
1 kg bio rajčat
8 stroužků bio česneku
hrst sušené bio bazalky
bio extra panenský olivový olej
špetka bio chilli papričky dle chuti
sůl
Postup
Nejprve si připravíme plech, na který rozložíme pečící papír. Poté si očistíme rajčata a napůl je rozřízneme.
Osolíme a přidáme sušenou bazalku.
Pečeme asi jednu hodinu při teplotě 180 stupňů, poté snížíme teplotu na 120 a necháme je v troubě 30 minut.
Následně ještě ubereme a při 100 stupních pečeme ještě 45 minut. Takto usušená a vychladlá rajčata dáme do připravených, vyvařených skleniček.
Přidáme česnek a zakápneme olivovým olejem tak, aby se celá ponořila.
reklama
Další zajímavé články
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
reklama
Doporučené recepty
reklama