Zbyly vám od oběda knedlíky? Zkuste je zapéct se zeleninou a sýrem.
Co budete potřebovat:
Tip: Gratin můžete připravit i z bramborového knedlíku, postačí mu poloviční množství mléka a vajec.
Autor receptu: Barbora Kebová, Foto: Štěpán Lohr
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.