reklama
Životní styl
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Recepty na lehké a zdravé obědy: Ochutnejte jídla s italskými sýry
1
/4
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Salát z čočky, paprik a Gorgonzoly
Čočka zelená, 200g
Tymián, 5g
Bobkový list, 2g
Paprika červená, 300g
Olivový olej, 100g
Javorový sirup, 40g
Sůl a pepř podle chuti
Vinný ocet, 40g
Kopr, 20g
Koriandr, 20g
Petržel plochá, 20g
Gorgonzola, 120g
Sušená rajčata, 50g
Postup
Čočku uvařte na skus s tymiánem a bobkovým listem.
Papriky potřete olivovým olejem a upečte v troubě na 200°C, aby byla slupka tmavá.
Papriky vložte do mísy a uzavřete potravinovou folií na cca 30 minut. Poté papriky oloupejte.
Uvařenou čočku smíchejte s nakrájenými paprikami, sušenými rajčaty, nasekanými bylinkami, sirupem a vinným octem.
Osolte a opepřete a přidejte nakrájenou gorgonzolu.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama