reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Zavařování jedna radost. Okurky, houby či řepa. Co z toho okouzlí vaše chuťové buňky?
5
/8
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Labeta
Nakládané houby
Ingredience
3 dcl vody
2 dcl octa
10 g cukru
10 g soli
4 zrnka nového koření
4 kuličky pepře
3 bobkové listy
trocha tymiánu
7 g hořčičného semínka
houby
cibule
Postup
Vodu, ocet, cukr, sůl, všechno koření a hořčičné semínko smícháme, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme asi 5 minut.
Uvařený nálev necháme vychladnout.
Přichystané houby 5 minut povaříme v osolené vodě, přecedíme a necháme také vychladnout.
Na dno zavařovací sklenice dáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, vychladlé houby a zalijeme nálevem.
Sterilujeme při 100st.C asi 30 minut.
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
reklama
Doporučené recepty
reklama