reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
7 vánočních receptů, které stojí za pozornost: Cikánské řezy vás dostanou
2
/7
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Ahold
Bezlepkové linecké hvězdy - ingredience
350 g rýžové mouky
220-250 g másla
120 g moučkového cukru
1 vejce
1 lžička strouhané citronové kůry
Rybízová nebo jiná zavařenina na slepování
Bezlepkové linecké hvězdy - postup
Z mouky, změklého másla, cukru, vejce a strouhané citronové kůry vypracujte těsto. Pokud by bylo příliš drobivé, přidejte trochu másla navíc.
Zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici uležet do druhého dne nebo alespoň hodinu.
Troubu předehřejte na 170 °C. Z rozváleného těsta vykrajujte tvary a pečte 5-8 minut.
Nechte vychladnout a slepujte marmeládou.
(zdroj: Ahold)
reklama
Další zajímavé články
Nekonečné vlečky, "chytré horákyně" a tisíce hodin ruční práce. To je Met Gala 2024
Nejen Tereza Brodská. Které české herečky jsou i po padesátce stále krásnější
Mýty o umělém oplodnění. Jak je to s hormony a kolik to vlastně stojí?
reklama
reklama
reklama
reklama