reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Vydejte se sbírat nejkrásnější plody podzimu. Udělejte z šípků marmeládu či omáčku
3
/8
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Šípkovo-jablečný džem
Ingredience
3 díly jablek
2 díly cukru
1 díl šípků
Postup
Očištěná jablka si rozvaříme s cukrem a s trochou vody.
Následně k nim přidáme očištěné plody šípků (bez peciček a stopek). Vaříme do zhoustnutí.
Džem plníme do vymytých sklenic, uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru.
reklama
Další zajímavé články
Havlová se vydala na pouť, Pazderková se učí střílet a Mareš vrací kradené věci
Divokému anděli je 47 let a hlásí se k Rusku. Jak dnes vypadá Natalia Oreiro?
Od filmu ji odrazovali, úspěch se dostavil záhy. "Janžurka" jich natočila přes 350
reklama
reklama
reklama
reklama