Krůtí prso si opláchneme, osušíme a nařízneme tak, aby nám vznikl co největší plát, do kterého budeme rolovat.
Nakrájené maso přikryjeme potravinářskou fólií a ještě rozklepeme tak, aby bylo všude stejně vysoké.
Plát osolíme, opepříme a vetřeme do něj prolisovaný česnek.
Nejprve maso poklademe anglickou slaninou, čedarem a nakonec spařeným nebo rozmraženým špenátem, který ještě před balením dobře vyždímáme. Vše ještě osolíme a jdeme rolovat.
Celou rolku zpevníme provázkem a na rozpálené pánvi s olivovým olejem ji zprudka opečeme ze všech stran.
Nakonec ji dáme do trouby dopéct na 180 °C přibližně na 30 minut.
K této krůtí dobrotě se výborně hodí hráškové pyré, které jednoduše připravíme rozmixováním hrášku s česnekem, lžící olivového oleje a špetky soli. Dále lze přidat okurku a žlutou papriku.