reklama

Na výlety i do práce. Jídla, která vám budou chutnat i za studena

Těstoviny alla crudaiola (2 porce)

Ingredience

  • 4 sušená a 4 polosušená rajčata
  • stroužek česneku
  • 1 feferonka
  • olej
  • sůl
  • snítka tymiánu
  • pár lístků oregana
  • hrst oříšků nebo mandlí 
  • těstoviny, cca 100 g na porci
  • 1 lžička citronové kůry 
  • extra panenský olivový olej

Postup

  1. Do misky si připravte omáčku: smíchejte sušená a polosušená rajčátka, nakrájený česnek, feferonku, olej, sůl, tymián a oregano.
  2. Na pánvi opražte hrst oříšků nebo mandlí.
  3. Uvařte těstoviny al dente, slijte je a ochuťte omáčkou, přidejte opražené oříšky, přistrouhejte trochu citronové kůry a trochu extra panenského olivového oleje.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama